Udskiftning af låse

Hvis du skal have udskiftet en eller flere låse, er Nakskov Låseservice klar til at hjælpe dig. Vi har et stort og bredt sortiment af markedets mest sikre og konkurrencedygtige låsesystemer.

Der findes mange forskellige låsesystemer, og der er også et låsesystem der passer til dit behov. Vi monterer alt fra de helt klassiske låse, til kopieringssikrede låsesystemer, dirkefrie låse og moderne elektroniske låsesystemer.

Vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig om valg af låsesystem.

Nakskov Låseservice er forhandler og godkendt montør af blandt andet:
Ruko/Assa Abloy klassiske låsesystemer
Mul-T-Lock MT5 dirkefrie låsesystemer
iLoq elektroniske låsesystemer
QLIQ – intelligente låsesystemer
Salto – adgangskontrol med nøglekort

Bør jeg udskifte mine låse?

Rigtigt mange danske døre, skabe, postkasser og hængelåse er sikret med en Ruko 500 eller Ruko 600 lås. Du skal være opmærksom på, at en Ruko 500 nøgle kan frit kopieres af alle, og derfor ikke anbefales til sikring af de ydre døre. Låsene i dine yderdøre er de allervigtigste låse, når det kommer til sikring af adgangsvejene.

Har du et ældre låsesystem, er det værd at overveje at udskifte en eller flere låse til et mere sikkert system.

Hvis dine låse er begyndt at drille, er det tid til at overveje en udskiftning. I første omgang vil vi kontrollere om det er nøglen den er gal med, men slitage og defekter kan også ramme en lås. Det er ikke altid nødvendigt at skifte hele låsen, men måske kun ekelte dele i låsen. Vi gennemgår gerne dine låse, for at se om de kan repareres eller skal udskiftes.

Kontakt os og hør nærmere, eller gør brug af vores gratis låsetjek.

DØGNVAGT