Nøgletyper

Her på siden kan du se en række eksempler på nogle af de forskellige nøgletyper der findes.

Local-assaabloyopeningsolutionsDK-privatbolig-sikkerhedsbarometer-laas-garant-plus-2

Garant Plus er en sikker lås til den private bolig. Låsecylinderen har 16 stifter, og derfor har Garant Plus låsen det højeste sikkerhedsniveau. Låsen anbefales til yderdøre. Med Garant Plus får du et kort med en personlig kode, der skal oplyses, når du skal have fremstillet ekstra nøgler. Det giver dig en helt unik sikkerhed, og du har kontrol over antallet af nøgler til din bolig.

sikkerhedsbarometer-laas-serie-1200

Serie 1200 har det næsthøjeste sikkerhedsniveau, idet cylinderen indeholder 6 stifter og nøglen har 12 koder. Nøglen til Serie 1200 har dobbelt så mange skæringer som eksempelvis nøglen til Serie 600 låsen, hvilket øger sikkerheden ved Serie 1200. Til låsen medfølger en kodebrik, som du skal opbevare et sikkert sted. Denne kodebrik skal du bruge, hvis du ønsker at bestille ekstra låsecylindere eller originale nøgler.

sikkerhedsbarometer-laas-serie-600RB

Låsen Serie 600RB har dirke- og boresikring. Serie 600RB er en ny, opdateret og patenteret udgave af. Hvis du har en gammel Serie 600 lås monteret i din dør, og ønsker flere låsecylindre med samme nøgle, kan du uden problemer udvide med Serie 600RB. Det kræver dog at alle får lavet en ny nøgle.

sikkerhedsbarometer-laas-serie-600

Serie 600 kan genkendes på det trapezformede nøglehoved. Serie 600 har boresikring, og cylinderen indeholder blot 6 stifter. Nøglen anbefales derfor ikke til aflåsning af boliger, da teknologien bag ikke længere lever op til de krav, man bør stille til aflåsning af sine yderdøre.

Local-assaabloyopeningsolutionsDK-privatbolig-sikkerhedsbarometer-laas-serie-500

Serie 500 er kendetegnet ved nøglen med det runde hoved. Låsen har kun 5 stifter og har derfor det laveste sikkerhedsniveau. Vi anbefaler derfor ikke Serie 500 til aflåsning af din bolig. Hvis du har Ruko / ASSA ABLOY nøglen med det runde hoved og bruger den til låsen på din hoveddør eller en anden yderdør, så anbefaler vi, at du udskifter låsen til en sikrere model.

cliq-laasesystem

Ruko cylindere med indbygget CLIQ teknologi kan kombineres med mekaniske Triton 501 cylindre i et og samme låsesystem. Cylindrene er af samme type og kan derfor have den samme mekaniske kodning, mens den elektroniske kode genererer zoner med unik og individuel adgang. Meget højt sikkerhedsniveau.

Mul-T-Lock er en af verdens mest sikre nøgler, som bruges i mere end 80 lande og af over 300 millioner brugere. Derfor er denne nøgleløsning også et sikkert valg. Mul-T-Lock nøgler/cylindre anvender en patenteret 2 sidet nøgle. Og i cylinderen sidder der 10 stifter eller mere, som med den helt særlige og innovative opbygning udgør den høje sikkerhed for dig, da den er næsten umulig at opdirke eller piratkopiere.

EVVA låsesystemer er 6-stiftede kombi-systemer med sidekodning, kraftig borebeskyttelse af cylinderhuse og tromle, høj dirkesikkerhed samt ekstra sikkerhed ved bestilling af nye nøgler i form af sikkerhedskort og PIN-kode.

DØGNVAGT