Kopiering af nøgler

Vi er klar til at hjælpe dig når du skal have kopieret din nøgle. Vi har markedets bedste udstyr til kopiering af nøgler, og nøgleemner af enhver slags. Det betyder at vi kan kopiere næsten alle slags nøgler, med kort varsel.

Har du en eller flere nøgler du gerne vil have taget en kopi af, beder vi dig kontakte os for at lave en aftale. Vi kan enten komme til dig, eller du kan aftale en tid hvor du besøger os i vores låsebutik.

Prisen for at få lavet nøglekopier afhænger af hvilken type nøgle der er tale om.

Vi kan kopiere langt de fleste nøgler, blandt andet:
• Almindelige 5 og 6 stift nøgler
• Systemnøgler
• Bilnøgler
• Ruko GarantPlus nøgler

Vi har nøgleemner i mange forskellige farver og udformninger, så du kan få den helt rigtige nøgle til din dør, hængelås, cykel, båd, bil eller postkasse.

Hvis du skal have hjælp til oplukning eller omkodning kan vi selvfølgelig også hjælpe med det. Se mere om oplukning her

BRUG FOR NØGLEKOPI?

Vi er klar til at hjælpe dig med en nøglekopi, der gør din nøgle så god som da den var ny.

RING NU PÅ TELEFON
30 55 24 70

Kopiering af systemnøgler

Nakskov Låseservice er certificeret til at lave systemnøgle kopiering, og har det rette udstyr til at udføre opgaven. Hvis du skal have kopieret en Ruko, Garant Plus, EVVA, Mul-T eller anden form for systemnøgle, kan vi i mange tilfælde gøre det efter et sikkerhedskort. Men i nogle tilfælde kan systemnøglen kun kopieres der hvor den er købt. Men tøv ikke med at spørge os, vi kan hjælpe dig med svar.

Hvis du bor til leje, og skal bruge en kopi af nøglen til din opgang, kælderrum eller vaskeriet, vil det ofte være din udlejer der står som ejer af låsesystemet. Derfor vil det typisk være varmemesteren eller din udlejer du skal kontakte.

DØGNVAGT