Oplukning af låse døgnet rundt

Hvis du har tabt dine nøgler, har fået låst dig ude, eller din nøgle er knækket, er vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Vi gør vores allerbedste for at rykke ud så hurtigt som muligt for at hjælpe dig, ofte inden for 30 minutter.

Hvor lang tid tager det at åbne en lås?

At lave en oplukning af en låst dør kan tage imellem 5 minutter og en time, alt afhængig af hvilken type lås der er tale om. Der findes mange forskellige låsetyper og låsesystemer. De fleste oplukninger af låse tager ikke så lang tid.

Kan jeg stadig bruge min nøgle?

Ved hjælp af en godkendt låsepistol, og professionelt værktøj, kan låsesmeden hos Nakskov Låseservice åbne din låste dør, uden at beskadige låsen, så du fortsat kan benytte den samme nøgle, efter vi har hjulpet dig.

Hvis du har mistet din nøgle, eller har mistanke om at nogen har kopieret den, anbefaler vi at du får omstillet eller udskiftet din lås.

Vores døgnvagt kan også omstille eller udskifte din lås. Du skal dog være opmærksom på, at hvis der er tale om en systemlås, kræver det fuldmagt i systemet, som kan tildeltes fra ejeren af låsesystemet. Du skal desuden være forberedt på at vise legitimation.

Kan låsesmeden løse alle opgaver med det samme?

Vores døgnvagt kommer altid til opgaven i en fuldt udstyret låsebil, og kan derfor løse langt de fleste akutte tilfælde af opgaver. Hvis der er tale om en større opgave, eller der kræves særlige reservedele, kan låsesmeden vælge at sørge for at døren kan aflåses korrekt, og derefter udføre opgaven efterfølgende.

Hvad hvis jeg har haft indbrud?

Hvis uheldet er ude, og du har haft indbrud i dit hus, lejlighed, eller virksomhed, er det altid en god idé at sikre sig at tyven ikke får adgang igen. Derfor er det en god idé at ringe til vores døgnvagt, så vi kan hjælpe dig med at sikre dine adgangsveje med det samme.

Vi dækker hele Lolland

Nakskov Låseservice dækker hele Lolland. Det betyder at vi rykker ud til opgaver på hele Lolland, og ikke kun i Nakskov. Ring til os – døgnet rundt – på telefon 30 55 24 70

BRUG FOR LÅSESMEDEN?

Vi er klar til at hjælpe dig med oplukning af låse døgnet rundt på hele Lolland

RING NU PÅ TELEFON
30 55 24 70

DØGNVAGT