Elektroniske låse og adgangskontrol

Nakskov Låseservice er forhandler af ILOQ elektroniske låsesystemer. Med brug af en nøgle eller mobiltelefon er det muligt at oplåse døre, hængelåse og adgangsveje. Hvem der har adgang hvor – og hvornår – administreres nemt og brugervenligt.

Låsesystemer fra iLOQ er verdens første elektromekaniske låsesystem, som er selvforsynende med hensyn til elektricitet. Strømmen til låsen bliver dannet, når nøglen indsættes og der dannes en kinetisk energi. Derved er der intet behov for batterier eller kabler, hvilket kan medføre store økonomiske og ressource besparelser.

Et låsesystem fra iLOQ leverer høj sikkerhed, fleksible kontrolmuligheder i forbindelse med adgangsrettigheder, samt lave vedligeholdelsesomkostninger. Ved køb af et iLOQ låsesystem består den samlet løsning af cylindre, nøgler, software og programmeringsenheder.

Fordele ved et ILOQ elektronisk låsesystem

  • Intet behov for batterier eller kabler ved installation

  • Passer til alle moderne låsekasser uden tilpasninger

  • Lavere udgifter til vedligeholdelse af nøgler og låse

  • Stærk kryptering som er umulig at kopiere

  • Mulighed for adgangslog for alle låse via brugervenligt software

  • Adgangsrettigheder kan ændres i realtid ved nye eller tabte nøgler

Patenteret system med mange muligheder

Som den første og eneste af sin slags, giver iLOQ låsesystemet mulighed for 100 procent kontrol via det Cloud-baseret Manager-software. Nøglerne i S5 serien er uden batterier, hvilket andre elektromekaniske nøgler ikke er.

Programmeringsenheden og iLOQ S5 softwaren, tillader dig at reagere ganske hurtigt, hvis en nøgle mistes. Du kan samtidigt frit omprogrammere, slette i adgangsrettighederne eller indkode forudbestemte åbningstider på udvalgte døre. Herved opnår du fuld kontrol og sikkerhed i bygningen hele døgnet.

DØGNVAGT