Om Nakskov Låseservice


Nakskov Låseservice har serviceret private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner på Lolland med låseopgaver, adgangssikring og rådgivning i mere end 25 år. Derfor er vi i dag også Lollands foretrukne låsesmed, og løser en lang række opgaver i private hjem, virksomheder, lejeboliger og opgaver for kommune, politi mv.

Nakskov Låseservice er en lille og fleksibel virksomhed, med et netværk af stærke samarbejdspartnere, der gør at vi kan løse alt fra almindelig oplukning og omlægning af døre og låse og nøglekopiering, til større entrepriser af låsesystemer, adgangskontrol og dør-automatik. Låsesmedene hos Nakskov Låseservice er uddannet i både de klassiske låsesystemer fra Ruko/Assa Abloy, men også en række andre låsesystemer og moderne elektroniske muligheder.

BRUG FOR HJÆLP? RING TIL VORES DØGNVAGT PÅ 30 55 24 70

Værksted & Showroom

Vores værksted og showroom er beliggende på Løjtoftevej 27 i Nakskov, og er åben efter forudgående aftale på telefon 30 55 24 70. Her kan du få lavet en eller flere nøglekopier fra en lang række af nøgletyper. Kopiering af nøgler foretager vi på vores avancerede nøglemaskiner. I vores showroom kan du også se og afprøve et stort udvalg af nøgle- og låsesystemer fra flere forskellige låseproducenter. Vi er også altid klar til at tage en snak om dine behov for sikring af alt fra din postkasse til totalsikring af dit hjem eller din virksomhed – intet er for stort eller småt.

Den vigtigste del af vores arbejdsplads er dog vores rullende værksted. Låsesmedens bil er altid udrustet så de kan klare langt de fleste opgaver direkte på stedet. Bilerne bliver hele tiden opdateret med nye produkter, så vi kan hjælpe dig på stedet så ofte som muligt. Nakskov Låseservice har døgnvagt, og rykker derfor ud på alle tider af døgnet. Så det er vigtigt at vi kan hjælpe dig på stedet, også i en kritisk situation.

For Nakskov Låseservice er sikkerhed, rådgivning og tilfredse kunder i højsædet, og vi er altid klar til at gå ekstra langt for at hjælpe dig med din låseopgave.

ANMELDELSER


 • Therese Gyldenkrone
  Super service! Henrik løste en kompliceret opgave med en ældre boks, som andre låsesmede ikke kunne få op. Vi var af flere professionelle blevet anbefalet Bjarne som nu er gået på pension - men firmaet løste altså opgaven alligevel. Hurtigt og diskret.
  Therese Gyldenkrone
 • Folk
  Helt fantastisk professionel service. Kommer til tiden og levere et solidt stykke arbejde.
  Anholt
 • Per
  Flink Låsesmed
  Per
 • William
  Super service
  William

Historien

Nakskov Låseservice blev stiftet i 1993 af låsesmed Bjarne A. Nielsen. I gennem mere end 25 år har Nakskov Låseservice været hele Lollands foretrukne låsesmed og har altid være kendt for sin høje grad af kundeservice, fleksibilitet og faglige dygtighed. I 2019 blev Nakskov Låseservice solgt til de nuværende ejere, og er i den forbindelse blevet opgraderet med en lang række moderne udstyr, der sammen med efteruddannelse gør Nakskov Låseservice rustet til at imødekomme de stadigt stigende krav til moderne låsesystemer, elektroniske låsesystemer og adgangssikring.

Hvor kører Nakskov Låseservice?

Selvom navnet måtte antyde noget andet, dækker vi mere end Nakskov by. Vi har igennem mere end 25 år været hele Lollands foretrukne låsesmed, og vi kører derfor i hele Lolland Kommune. Det vil sige at Nakskov Låseservice blandt andet løser opgaver i Maribo, Rødby, Rødbyhavn, Søllested, Dannemare, Horslunde, Bandholm, Birket, Holeby, Stokkemarke men også øerne Fejø og Femø har med jævne mellemrum brug for hjælp.

DØGNVAGT